Vélemények Arthrolon

 • Nóra
  Ízületi gyulladást diagnosztizáltak nálam. Fokozatosan egyre rosszabb lett, nehezen tudtam járni. Az orvosok által előírtak nem segítettek, de a Arthrolon krém, amelyet egy barátom tanácsolt, sokat segített! Egy hónapig szedtem - és most úgy járok, mintha nem lenne ízületi gyulladás! Még az orvosok is meglepődnek!
  Arthrolon
 • Péter
  Régóta sportolok, rendszeresen vannak zúzódásaim és töréseim . . . Folyamatosan gyógymódokat kell keresnem az ízületekre. Sokukat kipróbáltam, de egyik sem segített olyan gyorsan, mint a Arthrolon krém. Az első alkalmazás után ez a krém eltávolítja a fájdalmat és a duzzanatot. Csak tökéletes!
  Arthrolon
 • Jázmin
  A Arthrolon -et mindig magamnál tartom. Sokat segít, ha valami nincs rendben - a térd fájni fog, vagy valami más. Pár hónapja ez a krém sokat segített, amikor egy sikertelen esés után megsérültem.
  Arthrolon
 • Anna
  A Arthrolon krém nagyon gyorsan eltávolítja a fájdalmat! Nem is tudok más ilyen eszközről, ami ilyen gyorsan megcsinálná! Problémás térdeim vannak, egész életemben velük szenvedek. De ezzel a krémmel teljesen normális életet élhet anélkül, hogy aggódna az egészsége miatt.
  Arthrolon
 • Jázmin
  Nagyon örülök, hogy sikerült elkerülnem a térdműtétet. És mindezt a Arthrolon krémnek köszönhetően. De az orvosok azt mondták, hogy a műtétnek nincs alternatívája . . . De szükség volt arra, hogy pár hétig kenje meg a térdet ezzel a krémmel - és ennyi, már nincs szükség műtétre!
  Arthrolon
Értékelés Arthrolon
4.5
20